sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Lähdön tunnelmaa

Kahden päivän lumimyrskyn ja islantilaisten rakastamien riemunkirjavien juhlavalojen seurauksena tunnelma on varsin jouluinen. Valitettavasti vain suurin osa kämppämme lämpöpattereista on hajonnut. Makuuhuone pysyy vielä mukavan lämpimänä, mutta keittiöön mennessä pitää vetää päälle toinenkin villapaita. Yksi kämppiksistä joutuu lämmittämään huoneensa hiustenkuivaajalla. Onneksi sähkö on ilmaista.

Kaksi opiskelukaveria teki paluumuuton, tavoitteenaan kirjoittaa gradunsa valmiiksi Ísafjörðurin rauhassa. Perjantaina yksi viimeisistä tähän asti tiiviisti täällä pysytelleistä lähti takaisin Kanadaan. Kaiken kaikkiaan tuntuu yhä vahvemmin siltä että ohi on.

Gradun 1. version deadline on 12. päivä. Uskallan lopulta sanoa ääneet että ehdin valmiiksi siihen mennessä. Ihan niin kattavaa tutkimusta en saa aikaiseksi kuin oli tarkoitus, mutta eiköhän tällä valmistu.

Myönnän häpeäkseni luovuttaneeni 350-projektin suhteen. Tässä kuitenkin muutama kuva viime viikkojen varrelta.

Rannikkovartioston alus kävi esittäytymässä




Käytiin totta kai kiertokäynnillä
En väitä ymmärtäväni mitään moottoreista, mutta saatan saada lieviä kiksejä mittareista ja noista käännettävistä jutuista. Sitä paitsi oli se Rolls Royce.
Kiitospäivänuotio
Nyypiöitä tulilla

Ei kommentteja: